Onderweg naar…

Als kind geloofde ik zo sterk. God was er voor mij en daarop vertrouwde ik blindelings. Naarmate ik opgroeide werd dit moeilijker, worstelde ik met veel vragen en kwam in een chaos terecht waar God steeds meer op de achtergrond kwam. Op mijn zoektocht door het leven heb ik God toch weer gevonden of … heeft God misschien mij weer gevonden….

Interkerkelijk Gospelkoor Sjammasj uit Leeuwarden gaat dit jaar van start met de nieuwe themadienst “Onderweg naar…”. Deze dienst is in samenwerking gemaakt met ds. Harry Nobbe, van de Baptistengemeente Parkkerk te Leeuwarden en Lammert Beuneker, lid van het gospelkoor. Het thema van de dienst is gebaseerd op Psalm 121.

Het betreft een complete dienst met een interactief karakter, die volledig door Sjammasj verzorgd zal worden. In de dienst wordt het optreden van Sjammasj afgewisseld met samenzang en overdenking.

De première was op 22 mei 2016 in de Kurioskerk te Leeuwarden.

Wij hopen dat u net als ons geraakt zal worden door deze bijzondere dienst en zouden ook graag in uw gemeente onze nieuwe themadienst brengen.