Sjammasj komt naar u toe

Sjammasj komt naar u toe; dit is een van de projecten van Gospelkoor Sjammasj uit Leeuwarden. Wilt u binnen uw gemeente de betrokkenheid van de gemeenteleden bij de eredienst vergroten? Dan is dit project iets voor u.

Met dit nieuwe project komt gospelkoor Sjammasj letterlijk naar u toe. De bedoeling van dit project is om samen met gemeenteleden van uw gemeente een spetterend optreden neer te zetten. Wanneer u dit project boekt zal Sjammasj drie repetities (vrijdagavonden) in uw gemeente komen repeteren. Een ieder die het leuk lijkt om mee te doen kan zich hiervoor opgeven en mee repeteren. Tijdens de repetities zullen een aantal niet al te moeilijke nummers worden ingestudeerd. De nummers zullen vervolgens samen met de gemeenteleden die hebben mee gerepeteerd ten gehore worden gebracht tijdens een dienst in uw gemeente. Daarnaast zal gospelkoor Sjammasj ook twee tot vier eigen nummers in deze dienst ten gehore brengen. Dit aantal kan in overleg worden afgestemd. Mocht het een middagdienst betreffen dan is er eventueel nog de mogelijkheid tot een generale repetitie op de zondagochtend.

De dienst waarin de nummers worden opgevoerd, kan in samenwerking met de predikant worden vormgegeven.

Kort samengevat krijgt u:

  • Drie¬†repetities in uw gemeente waaraan gemeenteleden kunnen meedoen;
  • Aansluitend op de repetities een dienst waarin de nummers ten gehore worden gebracht i.s.m. gemeenteleden;
  • Twee nummers uitgevoerd door gospelkoor Sjammasj in de dienst;
  • Alle overige nummers in de dienst kunnen worden ondersteund door Sjammasj.

Indien u daar prijs op stelt, kan onze toetsenist ook de overige nummers in de dienst begeleiden waardoor u zelf voor deze dienst geen organist hoeft te regelen. Het is niet verplicht dat het koor de overige nummers ook ondersteund met zang, dit is wel mogelijk.