Witmarsum01
Witmarsum09
Witmarsum18
Witmarsum05
Witmarsum08
Witmarsum16
LW25

Door de nieuwe Corona maatregelen hebben we helaas noodgedwongen het repeteren tijdelijk stil moeten leggen. Wij hopen in januari weer te kunnen starten. We repeteren elke vrijdagavond om 20:00u in de Kurioskerk. Wil je meedoen, je bent van harte welkom.

Welkom op de website van Sjammasj. Wij zijn een enthousiast gospelkoor uit Leeuwarden met een eigen combo. Elke vrijdagavond repeteren wij van 20.00 uur tot 22.00 uur in de Kurioskerk te Leeuwarden. Lijkt het je leuk om ook mee te doen, kom dan gerust een keer kijken.

Wij verlenen medewerking aan diensten, maar bieden ook verschillende volledig verzorgde themadiensten aan. Er is een themadienst voor het hele jaar, maar ook een themadienst voor de tijd rond Pasen. Voor meer informatie, kijk onder het kopje projecten. Vraag gerust naar de mogelijkheden via het contactformulier.

Over ons

Lees hier meer over ons.

Beluister ons

Geluidsfragmenten van ons koor.

Komende optredens

Bekijk alle Evenementen

Uitgelicht

Themadienst “Lopen op het water”

Interkerkelijk Gospelkoor Sjammasj uit Leeuwarden gaat dit jaar van start met de nieuwe themadienst “Lopen op het water”. Deze dienst is gemaakt in samenwerking met Bert Kingma en Auke Willem Kampen. Het thema van de dienst is gebaseerd op het verhaal van Matteüs 14...

Lees meer

Laatste nieuwsberichten

Agenda

Bekijk hier alle optredens voor dit jaar.

Boek ons nu

Enthousiast geworden? Boek ons nu!

Lid worden

Wil je bij dit gezellige koor? Word dan lid.