Bestuur

Het bestuur van Sjammasj bestaat uit vier enthousiaste leden.

Douwe

Voorzitter

Ik ben al een kleine 26 jaar lid van het koor. Na een aantal jaar enkel zingend lid te zijn geweest ben ik gevraagd om 2e penningmeester te worden waar ik verantwoordelijk was voor de kas.
De kas bestond toen uit een plastic bakje met verschillende vakjes voor het munt geld. Nadat de 1e penningmeester er mee op hield werd ik de enige penningmeester. Dit heb ik een aantal jaar vol gehouden en vele gezellige bestuursvergaderingen bij gewoond. Zoals bij elke vereniging hebben we ook onze mindere perioden mee gemaakt waar soms minder leuke beslissingen gemaakt moesten worden. Na een tijd uit het bestuur te zijn geweest ben ik toch weer overgehaald om algemeen lid te worden.
En deze bestuursfunctie is op een gegeven moment over gegaan naar die van voorzitter. Ik ben erg trots op het koor dat we na nu al vele jaren met maar weinig leden nog steeds bestaan en met veel plezier het woord van God mogen zingen. Wat bij mij voorop staat is dat de sfeer binnen het koor vol Gods liefde is, naar elkaar toe, en naar het publiek waar we voor optreden.

Femmy

Secretaris

Mijn naam is Femmy en ik ben sinds december 2016 secretaris van Gospelkoor Sjammasj.
Een tiental jaren geleden heb ik voor het eerst een optreden van Sjammasj bijgewoond en ik dacht meteen: bij dit koor zou ik wel willen zingen! Het enthousiasme wat deze mensen uitstralen sprak me aan en ik merk bij mezelf dat ik veel energie krijg van het zingen bij deze groep warme mensen.
Ik vind het mooi om in het dagelijks Bestuur te zitten want hierdoor heb ik veel kontakt met alle leden.
De Bestuursvergaderingen ervaar ik als waardevol en doelgericht.
Wat een voorrecht om te mogen zingen bij Sjammasj!

Annemarie

Penningmeester

Annet

Algemeen lid