Bestuur

Het bestuur van Sjammasj bestaat op het moment uit vier enthousiaste leden.
Onze voorzitter Douwe zit al enige tijd op het koor en leidt het bestuur met veel enthousiasme. Onze penningmeester Annemarie woont op het moment vanwege haar werk in Utrecht maar is ondanks de afstand erg betrokken bij het koor en houdt de financiële situatie van het koor in de gaten. Femmy is op het moment de secretaris. En omdat het aantal leden de laatste jaren is toegenomen is Stefan sinds enige tijd als algemeen bestuurslid in het bestuur gekomen. Samen vormen we al enige tijd het bestuur van Sjammasj met veel plezier.

Femmy

Secretaris

Mijn naam is Femmy en ik ben sinds december 2016 secretaris van Gospelkoor Sjammasj.
Een tiental jaren geleden heb ik voor het eerst een optreden van Sjammasj bijgewoond en ik dacht meteen: bij dit koor zou ik wel willen zingen! Het enthousiasme wat deze mensen uitstralen sprak me aan en ik merk bij mezelf dat ik veel energie krijg van het zingen bij deze groep warme mensen.
Ik vind het mooi om in het dagelijks Bestuur te zitten want hierdoor heb ik veel kontakt met alle leden.
De Bestuursvergaderingen ervaar ik als waardevol en doelgericht.
Wat een voorrecht om te mogen zingen bij Sjammasj!

Douwe

Voorzitter

Ik ben al een kleine 26 jaar lid van het koor. Na een aantal jaar enkel zingend lid te zijn geweest ben ik gevraagd om 2e penningmeester te worden waar ik verantwoordelijk was voor de kas.
De kas bestond toen uit een plastic bakje met verschillende vakjes voor het munt geld. Nadat de 1e penningmeester er mee op hield werd ik de enige penningmeester. Dit heb ik een aantal jaar vol gehouden en vele gezellige bestuursvergaderingen bij gewoond. Zoals bij elke vereniging hebben we ook onze mindere perioden mee gemaakt waar soms minder leuke beslissingen gemaakt moesten worden. Na een tijd uit het bestuur te zijn geweest ben ik toch weer overgehaald om algemeen lid te worden.
En deze bestuursfunctie is op een gegeven moment over gegaan naar die van voorzitter. Ik ben erg trots op het koor dat we na nu al vele jaren met maar weinig leden nog steeds bestaan en met veel plezier het woord van God mogen zingen. Wat bij mij voorop staat is dat de sfeer binnen het koor vol Gods liefde is, naar elkaar toe, en naar het publiek waar we voor optreden.

Stefan

Algemeen bestuurslid

Annemarie W.

Penningmeester

Ik ben Annemarie en al geruime tijd enthousiast zingend lid van Sjammasj. Via een vriend van mij ben ik een keer mee gegaan naar Sjammasj. Door het enthousiasme van de groep en de boodschap die we met elkaar uitdragen, ben ik lid geworden van Sjammasj. Naast de uitdaging van het zingen ben ik gevraagd om plaats te nemen in het bestuur, eerst in de functie van algemeen bestuurslid en later in de functie van penningmeester. Het dagelijks bestuur van het koor is uitdagend en leuk doordat je nog meer achter de schermen mee kijkt hoe de vereniging er voor staat en waar we als koor voor staan.