Out of the Box

Interkerkelijk Gospelkoor Sjammasj uit Leeuwarden heeft een nieuwe themadienst gemaakt. Deze keer is het thema gelinkt aan het bijbelverhaal in Genesis 11: 1-9, het verhaal van Babel.

Het verhaal van Babel gaat over het bouwen van een hoge toren, beroemd worden en bij elkaar blijven. Wat voor lering kunnen we trekken uit dit verhaal en waarom wilde God ingrijpen?

Tijdens de dienst komt onze spreker er achter dat hij familie heeft in Curacao. Zijn neef Bart is in Nederland gearriveerd en heeft het nog niet echt naar zijn zin, zo te horen.

Met de lezingen vanuit Genesis, via filmpjes, een overdenking en de nodige humor wordt de link gelegd naar de huidige tijd en zien we wat voor proces Bart doormaakt voordat hij op zijn bestemming is.

De dienst is gemaakt door een projectcommissie vanuit het koor in samenwerking met Bert Kingma en Auke-Willem Kampen.

Deze themadienst is een compleet door Sjammasj verzorgde dienst met liederen van Sjammasj, samenzang, een overdenking en gebed.

Graag komen we in uw gemeente om deze dienst op te voeren.

Bent u benieuwd of deze dienst iets is voor uw gemeente? We nodigen u van harte uit voor de première. De première vindt plaats op zondag 11 juni 2023 om 19:00u in de Kurioskerk, Julianalaan 38 te Leeuwarden.

Voor meer informatie en boekingen kunt u contact opnemen met onze manager Auke Wiersma. Dit kan via het contactformulier op de website, de boek ons nu knop onderaan het scherm of door een mail te sturen naar info@sjammasj.nl